Curs d'Agile Management

WORKSHOP
Agile per a mànagers i Super Products

Einstein deia que "era una bogeria fer la mateixa cosa repetides vegades i esperar aconseguir resultats diferents". La metodologia Agile ens demostra que tenia raó, perquè ens permet fer una gestió innovadora dels projectes dividint el projecte en uns marcs de treball (Sprint) que ens ajuden a planificar el seu progrés amb unes reunions periòdiques de l'equip que s'adapten als canvis i la incertesa del resultat final. Podríem dir que és un aprenentatge continu de prova-error dels equips per ser més flexibles, més autoorganitzats, més resolutius i sobretot més participatius i col·laboratius amb altres equips per transferir els seus aprenentatges.

Un canvi de paradigma en la gestió i planificació dels projectes que ens ajuda a ser més àgils i oferir més valor al producte final.

Design Thinking és la manera d'explorar i resoldre problemes; Lean és el nostre marc per provar les nostres hipòtesis i aprendre el nostre camí cap als millors resultats i Agile és com adaptem el projecte al canvi de condicions constants i un entorn d'alta incertesa.

  • 12 hores
  • 4 sessions de 3 hores
Descarrega’t la informació del workshop de Curs d'Agile Management

Deixa’ns el teu correu i aconsegueix informació sobre el contingut del curs, professorat i preu.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència en la navegació. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més info aquí.